tag:blogger.com,1999:blog-944161794906511516.post2429365569415750691..comments2024-02-03T15:13:03.059+01:00Comments on Sama słodycz: Faszerowany bakłażan z pieczarkamiKisielhttp://www.blogger.com/profile/01772738512261010030noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-944161794906511516.post-4470290531714479442011-05-28T23:52:50.009+02:002011-05-28T23:52:50.009+02:00w przypadku bakłażana liczy się jego wewnętrzne pi...w przypadku bakłażana liczy się jego wewnętrzne piękno ;) mam nadzieję, że alergia precz poszła ;)Magda Baranhttps://www.blogger.com/profile/16847488595700981738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-944161794906511516.post-17759799461283395792011-05-26T22:53:05.508+02:002011-05-26T22:53:05.508+02:00@ Nat. Ciepło z Norwegii? :-)@ Nat. Ciepło z Norwegii? :-)Kisielhttps://www.blogger.com/profile/01772738512261010030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-944161794906511516.post-51216208362448420242011-05-26T22:47:42.583+02:002011-05-26T22:47:42.583+02:00Bakłażan to moje ulubione warzywo! :)
Faktycznie,...Bakłażan to moje ulubione warzywo! :)<br /><br />Faktycznie, po upieczeniu jest szaro-bury w środku, ale smak kompensuje wszystko :)<br />Takie faszerowane też kiedyś robiłam i potwierdzam - są suoper! <br /><br />pozdrawiam ciepło!nat.https://www.blogger.com/profile/00316364915863619155noreply@blogger.com